• tir. feb 27th, 2024

Fresh Fm 24

Din radio, 24 timer i døgnet

Spennende Rock på radioen

Søndag 23.Januar
Kl.14.00 i Tordentale Reprise mandag kl.17.00
Det blir baluba i dannelsesepisoden når Maren Fuchsia Celius-Blix drar med seg Manic Street Preacher – The Holy Bible, et album omtrent like lettfordøyelig som boken den er oppkalt etter (både fysisk og psykisk). Vil Per Ståle se lyset? Nei, mest sannsynlig ikke, men han prøver veldig hardt altså!

Søndag 23.Januar kl.16.00 Reprise kl.23.00 og Mandag kl.21.00
Hard Rock programmet Symphonium vil sende nyheter av #The Hellacotpers #Lana Lane #Voidanth #Running Wild #Sixx A.M. #Abbath #Necrophagous #Hellfrost And Fire #Minneriket #Curse Of Eibon #Catacomb #As The World Dies + mye annet

Søndag 23.Januar Kl.18.00 Reprise Mandag kl.01.00
I kvällens program av TioListan spelar Eve Heavy Metal releaser från Juli till och med September från 2021.

Søndag 23.Januar Kl.20.00 Reprise Mandag kl.19.00
Det blir Punk Rock i  Nedenom Og Hjem og det skal handle om selveste The Ramones – Too Tough To Die
I 1974 i Queens tok 4 skolekamerater etternavnet Ramone og startet rockehistorie med bandet The Ramones. Ramones inspirerte tusenvis av andre gutter og jenter til å begynne å spille. I dag er de en like viktig del av New Yorks kulturhistorie som George Gershwin og King Kong, men i sin egen tid, fra 1974 til 1996, opplevde de aldri det store kommersielle gjennombruddet.

Webplayer

Denne siden bentytter cookies for innsamling av data. Ved og klikke ok så aksepterer du at vi får tillatelse til dette. Fortsett og les på www.freshfm24.com :)