• tir. feb 27th, 2024

Fresh Fm 24

Din radio, 24 timer i døgnet

Toindreogvekkmen

BySymphonium

okt 3, 2022

Obs! Informasjon på denne siden kan være utdatert! Radio Fresh har byttet domene. For oppdatert informasjon www.radiofresh.no

Skøyteprogram!

Toindreogvekkmen er et uttrykk like legendarisk som innehaveren Knut Kuppern Johannesen. Kuppern fulgte den oppskriften som aktiv og sikret seg 8 NM, to EM og VM og to olympiske gull hvor det som ble tatt i Squax Valley 1960 er det mest kjente.  Radioprogrammet har gått i ca. 20 år på div. lokalstasjoner og varer ca. 30 min. Skøyteidretten var en gang den mest populære idretten i Norge og nå har våre løpere tatt flere skritt mot en nye og spennende skøytetid. Ragne Wiklund som også er orienteringsløper tok sensasjonelt VM-gull i Heerenveen i fjor og våre løpere tok gull på lagtempo under siste OL…. Så stay tune!

Sendetid:
Fredag Kl.17.00
Lørdag Kl.16.00

Webplayer

Denne siden bentytter cookies for innsamling av data. Ved og klikke ok så aksepterer du at vi får tillatelse til dette. Fortsett og les på www.freshfm24.com :)