• man. jun 27th, 2022

Fresh Fm 24

Din radio, 24 timer i døgnet

Drammen i morgengry

ByFresh24

apr 24, 2021

Her er en video fra You tube om Drammen i morgengry.

Filmen er laget av Torbjørn Andersen.
I forbindelse med Drammen barne og ungdomsteaters storsatsing med PETER PAN gjorde jeg denne flighten over byen vår. Mye planlegging og Politiet ble varslet hver gang (3 ganger) det skulle flys. Tidspunktet tidlig om morgenen ble valgt for å gi inntrykk at det var seint på kvelden. Dessuten var det da minimalt med folk ute. Hadde med meg 4 personer som var strategisk plassert langs ruta for å varsle de få folka som kunne være ute å rusla på morrakvisten. Litchi waypoints ble valgt for å være mest mulig presis og det ble meget vellykket.
In connection with the Drammen Children's and Youth Theater's major initiative with PETER PAN, I made this flight over our city. There was a lot of planning and the police were notified every morning I did these flights(3 times). The early morning was chosen to give the impression that it was late in the evening. Besides, there was a minimum of people out at that time. With me I had 4 people strategically located along the route to alert the few people who could be out at that early. Litchi waypoints were chosen tohave the flights as accurate as possible and it became very successful.

Related Post

Denne siden bentytter cookies for innsamling av data. Ved og klikke ok så aksepterer du at vi får tillatelse til dette. Fortsett og les på www.freshfm24.com :)